Wie zijn we ?

Colis Privé, altijd dichterbij

Colis Privé is dé specialist in pakketbezorging voor de e-commerce. Wij leveren binnen 24 uur aan huis en via afhaalpunten. Vanzelfsprekend met volledige track & trace. Door onze jarenlange ervaring kennen we de wensen van de consument en doen we er alles aan om aan die wensen te voldoen en waar mogelijk ze te overtreffen.

Wij zijn opgericht in 1993 in Frankrijk, en kennen daar al jaren een groeiend succes, met name dankzij onze constante wens om onze leveringsservice te verbeteren.  Als toonaangevend bedrijf in het ‘last mile’ concept, zijn we een referentie met betrekking tot pakketbezorging, dankzij het bieden van een service die gaat van het ophalen van de pakjes bij jouw favoriete webshops tot de uiteindelijke levering bij jou thuis.

Colis Privé levert vandaag meer dan 70 miljoen pakketten per jaar af dankzij ruim 3.500 leveringspartners die net zo ondernemend zijn als wij.

De logistieke organisatie in Frankrijk telt vijf nationale platforms (hubs) gelegen in Lille, Orléans, Lyon, 2 in Île de France (bij Parijs) en 110 regionale agentschappen in heel Frankrijk en België. Dit stelt ons in staat om onze klanten snelle en gecontroleerde leveringsoplossingen te bieden.

Trouw aan ons DNA als ondernemers in pakketlevering, zetten al onze teams zich in om jou steeds opnieuw de beste klantervaring te bieden.

De grootste namen in e-commerce vertrouwen ons voor de kwaliteit van onze diensten, onze flexibiliteit, onze snelheid en onze innoverende diensten.

Ook in België en Luxemburg wil Colis Privé dé specialist zijn in pakketbezorging binnen 24 uur zowel aan huis als in afhaalpunten.

Deze geschiedenis en know-how gebruiken we ook in België en Luxemburg om jou steeds de beste en meest optimale leveringsoplossing te bieden. Vanuit onze hub in Willebroek vertrekken dagelijks pakjes om over heel het land (en ook in Luxemburg) te worden verdeeld. 

En daar blijft het niet bij, want nu is Colis Privé ook vanuit Nederland actief. Zo kan de bestelling die je bij jouw favoriete webshop plaatste zo snel mogelijk bij jou thuis worden geleverd. 

Colis Privé is namelijk niet voor niets de leverings (p) referentie voor e-commerce.

Colis Privé, de waarden die wij verdedigen!

Wendbaarheid

Innoveren, snel en gepast handelen. Snel de juiste beslissingen nemen om de nodige verandering te brengen om onze ambitie waar te maken en altijd verder te gaan. Wij anticiperen op toekomstige behoeften van onze klanten om hen de beste antwoorden te geven.

Plezier

Mee doen, groeien, gepassioneerd zijn, plezier hebben, samen bouwen en ontwikkelen, met onze klanten, hun activiteiten, om zo deel te nemen aan de ontwikkeling van ons bedrijf.

Ambitie

Durven, ontdekken, zichzelf overtreffen, altijd verder denken, in dezelfde richting. Samen bouwen wij vandaag aan de levering van morgen.

Verantwoordelijkheid

Betrokken zijn, verantwoordelijkheid opnemen, veeleisend zijn voor onszelf, onze medewerkers en onze klanten die de kern vormen van onze bezorgdheid. Zelf verandering vertegenwoordigen door dagelijks als eigenaar en trendgever op te treden.

Leveringsaanbiedingen

Colis Privé, de levering die jou het leven vereenvoudigt

Colis Privé biedt snelle leveringen binnen 24 uur aan huis of in een afhaalpunt, afhankelijk van wat jouw favoriete webshop jou aanbiedt.

Onze bezorgpartners kunnen jouw pakjes rechtstreeks in de brievenbus afleveren. Past het pakje niet in de brievenbus, dan overhandigen ze het jou persoonlijk of aan een derde partij. Is dit niet haalbaar, dan laat de bezorger steeds een afwezigheidsbrief achter in jouw brievenbus.
Je ontvangt ook een e-mail en / of een sms voor de opvolging van jouw pakje.

particuliers-qui-img-4@3x
relais CPS

Als jouw webwinkelier voor jou die optie heeft gekozen, kan je een nieuwe bezorging inplannen voor de volgende dag of de dag die jou het beste past en volgens de voorwaarden die jij zelf verkiest: thuis, in een afhaalpunt of bij een derde partij. Als jouw webshop deze optie niet heeft geselecteerd en jouw pakje niet kon worden afgeleverd, zal de bezorger het de volgende dag bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt deponeren. Ook daarvan krijg je een melding.

Wil je meer weten over samenwerken met Colis Privé?

Laat het ons weten

Word onze partner als onafhankelijke distributeur!

Colis Privé is op zoek naar distributeurs in heel Nederland. Interesse? Vul onderstaand formulier in. Onze teams zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Spontaan solliciteren

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Bekijk onze vacatures en vul je profiel aan

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in

Ce site utilise des cookies et vous donne le contrôle sur ce que vous souhaitez activer