Onze diensten

Ontdek onze leveringsaanbiedingen in 24 uur die aangepast zijn aan jouw behoeften

Levering aan huis

De opties die voor jou handig zijn!

POD : Levering tegen handtekening zonder contact

BIS : Tweede huisaanbieding. Als de ontvangende klant afwezig is, bieden we drie mogelijkheden aan voor herlevering: thuis, aan een derde partij of in een afhaalpunt. Na de melding stuurt Colis Privé een e-mail en / of een sms. De klant kan dan via onze website of telefonisch zijn levering opnieuw inplannen. Sommige pakketten zijn onderworpen aan een speciale, handmatige behandeling, waarvoor een prijssupplement moet worden gehanteerd.

Een wereld aan voordelen voor jou en jouw klanten

+ snelheid!

Bezorgpercentage 1e aanmelding *:

  • D + 1 : 93,8 %
  • D + 2 : 96, 4%

*Interne bron – juni 2022

+ service!
Wanneer net als omschreven in onze bezorgprocessen de ontvangende klant afwezig is en het pakket niet in de brievenbus past, belt de bezorger de klant systematisch om een oplossing te vinden. Mocht het pakket de eerste keer niet bezorgd kunnen worden en je hebt gekozen voor de FULL of de FULL EXPRESS optie, dan kan de klant een afspraak maken voor een andere levering op de dag die het best past.

De ontvanger heeft ook de mogelijkheid om het pakket in een afhaalpunt of bij een buurman of de conciërge te laten bezorgen. Ten slotte is onze klantenservice gratis en elke dag bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur.

Wat betreft jouw samenwerking met Colis Privé, krijg je toegang tot ons intern systeem waarop alle stappen die de pakketten doorlopen duidelijk zijn aangegeven. Jouw dossier wordt ook opgevolgd door een kwaliteitscoördinator en de commerciële dienst ondersteunt je aan de hand van gedetailleerde dashboards die het verloop duidelijk uiteenzetten. De kwaliteit van Colis Privé is voor ons een prioriteit die we dagelijks met jou opvolgen.

+ wendbaarheid!
Colis Privé begeleid je dagelijks om jouw tevredenheid te verbeteren. We zijn een zeer wendbaar team en kunnen snel reageren op al jouw vragen voor een dienst op maat.

Zij vertrouwen ons al

Zij vertrouwen ons al

Wil je meer weten over samenwerken met Colis Privé?

Laat het ons weten

Word onze partner als onafhankelijke distributeur!

Colis Privé is op zoek naar distributeurs in heel Nederland. Interesse? Vul onderstaand formulier in. Onze teams zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Spontaan solliciteren

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Bekijk onze vacatures en vul je profiel aan

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in

Ce site utilise des cookies et vous donne le contrôle sur ce que vous souhaitez activer