Onze afspraken

De kwaliteit van onze dienstverlening is onze prioriteit !

Wij werken dagelijks aan verbetering, dit met bijzondere aandacht voor de kwalitatieve service die wij jullie bieden. De kwaliteit van onze dienstverlening op het gebied van levering betekent voor ons het vlotte verloop van jouw levering, met name het respecteren van de deadlines en leveringsafspraken en een geoptimaliseerde klantenervaring.

Om dit steeds opnieuw te kunnen verwezenlijken hebben we een interne tool ontwikkeld om onze prestaties over het hele land op ware tijd te volgen. Op die manier kunnen wij onmiddellijk reageren als het nodig zou zijn. 

Voor elke nieuwe bezorger met wie wij samenwerken geven we ter plaatse een theoretische en praktische training en organiseren we regelmatig audits om steeds opnieuw een kwaliteitsvolle service en perfecte beheersing van de processen te garanderen.

Onze hoge standaarden en de kwaliteitsnormen van onze leveringen maken van Colis Privé een betrouwbare partner voor alle e-commerce professionals.

particuliers-engag-img-4@3x

Aanbiedingspercentage in D + 1 in september 2023*

97,9 %

Het D+1-aanbiedingspercentage komt overeen met het percentage pakketten dat wij binnen de met de e-handelaar overeengekomen termijn bij de ontvanger aanbieden.

particuliers-engag-img-3@3x

Levering op de 1e aanbieding D+1 in september 2023*

95,5 %

Het afleverpercentage bij de 1e aanbieding komt overeen met het percentage pakketten afgeleverd bij de eerste afleverpoging.

particuliers-engag-img-3@3x

Levering op de 1e aanmelding D + 2 in september 2023*

96,7 %

Het afleverpercentage bij de 1e aanbieding komt overeen met het percentage pakketten afgeleverd bij de eerste afleverpoging.

* Interne bron Colis Privé België & Luxemburg

Wil je meer weten over samenwerken met Colis Privé?

Laat het ons weten

Word onze partner als onafhankelijke distributeur!

Colis Privé is op zoek naar distributeurs in heel Nederland. Interesse? Vul onderstaand formulier in. Onze teams zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Spontaan solliciteren

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Bekijk onze vacatures en vul je profiel aan

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in

Ce site utilise des cookies et vous donne le contrôle sur ce que vous souhaitez activer