97,9%

levering bij 1ste melding*

* Aanbiedingspercentage op D+ 1 in sep ’23 – Interne bron

Volg jouw pakje

We zijn er voor jou

De levensweg van jouw pakje

Elke dag werken wij aan de verbetering en ontwikkeling van onze service en van wat jij als klant ervaart. Ons uitgangspunt is om jou razendsnel op de afgesproken dag jouw pakket te bezorgen. Wij willen dat jij een fantastische klantervaring hebt bij Colis Privé! Dat is elke dag weer onze uitdaging. 

De kwaliteit van onze dienstverlening op het gebied van levering, komt voor ons overeen met het vlotte verloop van jouw levering, met name het respecteren van de deadlines en leveringsafspraken en een geoptimaliseerde klantenervaring.

Mijn favoriete bezorging

Colis Privé is dé specialist in pakketbezorging voor de e-commerce. Wij bezorgen binnen 24 uur aan huis en via afhaalpunten. Vanzelfsprekend met volledige track & trace. Door onze jarenlange ervaring kennen we de wensen van de consument en doen we er alles aan om aan die wensen te voldoen en waar mogelijk ze te overtreffen.

home-particuliers-img-4@3x

Zij vertrouwen ons al

Zij vertrouwen ons al

Wil je meer weten over samenwerken met Colis Privé?

Laat het ons weten

Word onze partner als onafhankelijke distributeur!

Colis Privé is op zoek naar distributeurs in heel Nederland. Interesse? Vul onderstaand formulier in. Onze teams zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Spontaan solliciteren

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Bekijk onze vacatures en vul je profiel aan

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in

Ce site utilise des cookies et vous donne le contrôle sur ce que vous souhaitez activer