Ons HR beleid

Mensen: DE belangrijkste troef van Colis Privé. De kracht en het succes van Colis Privé zijn het resultaat van de betrokkenheid, de inzet en de flexibiliteit van haar medewerkers. Alle medewerkers binnen Colis Privé hebben hetzelfde doel, namelijk hun klanten tevreden stellen door het hoogste kwaliteitsniveau te garanderen dat Colis Privé kenmerkt. Met veel toewijding en verantwoordelijkheid, zet Colis Privé zich dagelijks in voor de uitbreiding en ontwikkeling van haar sociale voetafdruk.

Colis Privé heeft een sociaal model uitgebouwd waarin innovatie en uitdaging centraal staan en dat gebaseerd is op sterke waarden: Ambitie, Wendbaarheid, Verantwoordelijkheid en Plezier.

De mens centraal zetten

Door het individuele talent en ontwikkeling van de medewerker centraal te zetten, heeft Colis Privé zich kunnen aanpassen aan de groei van de markt en de hoge verwachtingen van de klanten.

Op alle niveaus van de onderneming wordt door deze aanpak en personele ontwikkeling een sterke dynamiek gecreëerd, en biedt dit carrièremogelijkheden aan iedereen, al dan niet afgestudeerd, beginnend of degene met ervaring, binnen Colis Prive.

Werken bij Colis Privé betekent deel uitmaken van een dynamisch en divers team welke altijd proactief ontwikkeld en zich bezig houdt met verbetering, voor zowel de teams als de klanten.

Voor elke onboarding wordt een introductieprogramma opgesteld om ervoor te zorgen dat elke persoon succesvol wordt in zijn functie. Dit integratieproces omvat systematisch een ‘on the job’ training, ongeacht de functie. Dankzij deze actieve en zeer uitgebreide training,  kunnen nieuwe collega’s kennismaken met de core business van Colis Privé maar kunnen wij ook voldoen aan de kwaliteit van dienstverlening waar we voor staan.

Ondersteuning en ontwikkeling van competenties

Wij moedigen onze medewerkers aan om hun vaardigheden verder te ontwikkelen en te werken aan de ontplooiing van hun talenten. Wij combineren creativiteit en nauwgezetheid om een topkwaliteit te bereiken. Wij gaan ambitieuze uitdagingen aan en tegelijkertijd garanderen we een werkomgeving die het welzijn van iedereen bevordert.

Colis prive stimuleert medewerkers om zelf de verantwoordelijkheid te nemen in hun persoonlijke ontwikkeling en daarbij persoonlijke ontwikkeldoelen op te stellen Samen bijdragen aan duurzame inzetbaarheid.

Omdat blijkt dat ontwikkeldoelen kunnen verschillen kijkt Colis prive naar individuele behoeftes. Het bewust zijn van eigen ontwikkeling en stimulans om na te denken over hoe de werknemer hier zelf aan kan bijdragen.. Deze behoeften worden samen met Colis prive vertaald in ontwikkeldoelen. Hiermee draagt zowel colis prive als de medewerker bij aan duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie.

Het zijn onze werknemers die ons potentieel vormen.

Sociaal engagement

Colis Privé is vastbesloten om economische prestaties te koppelen met sociaal engagement. Een van de voornaamste prioriteiten is de ontwikkeling van stages en de integratie van jongeren. Het is de bedoeling de maatschappelijke uitdagingen op het gebied van werkgelegenheid en loopbaanzekerheid aan te gaan en tegelijk de managers van morgen op te leiden en zo de integratie in de onderneming te bevorderen.

Spontaan solliciteren

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Bekijk onze vacatures en vul je profiel aan.

Spontaan solliciteren

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Bekijk onze vacatures en vul je profiel aan

Wil je meer weten over samenwerken met Colis Privé?

Laat het ons weten

Word onze partner als onafhankelijke distributeur!

Colis Privé is op zoek naar distributeurs in heel Nederland. Interesse? Vul onderstaand formulier in. Onze teams zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in

Ce site utilise des cookies et vous donne le contrôle sur ce que vous souhaitez activer