Plan een nieuwe leveringsdatum

Mijn levering opnieuw inplannen?

Was je afwezig of niet beschikbaar toen de bezorger je pakket thuis kwam afleveren of paste jouw pakje niet in de brievenbus?

Geen probleem, Colis Privé bied je de mogelijkheid om jouw levering te herplannen als jouw webwinkelier voor deze optie gekozen heeft. Heeft hij dit niet gedaan, dan kan je alsnog je pakje ophalen bij een afhaalpunt bij jou in de buurt waar het door de bezorger werd gedeponeerd.

Alle informatie die nodig is voor jouw levering is beschikbaar op het afwezigheidsbericht dat door de bezorger in jouw brievenbus is achtergelaten en via het bericht dat je per e-mail of SMS hebt ontvangen.

Let op: Vanaf de datum van ontvangst van dit bericht en/of het afwezigheidsbericht heb je 10 werkdagen de tijd om jouw levering opnieuw in te plannen en/of jouw pakket in het afhaalpunt op te halen. Na deze periode wordt jouw pakje automatisch teruggestuurd naar de verzender.

particuliers-reprog-img-1@3x

Welke mogelijkheden heb je?

Colis Privé bied je verschillende mogelijkheden:

Thuis laten bezorgen op een door jou gewenste datum, tussen 13u en 21u.

Laten bezorgen bij een derde partij op de door jou gekozen datum, tussen 13u en 21u.

Opgepast: als je ervoor kiest om jouw levering bij een vertrouwd persoon te laten bezorgen, moet die persoon in de buurt van de oorspronkelijke bezorglocatie wonen.

Laten bezorgen bij een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Hoe ga je tewerk?

Jouw levering snel en gemakkelijke herplannen...

Ga naar de homepage van de website en voer jouw pakketnummer en postcode in.

Je wordt doorgestuurd naar de geschiedenis van je bestelling. Klik op diezelfde pagina om een nieuwe leveringsdatum af te spreken.

Je kan dan je levering opnieuw inplannen door een keuze te maken uit de verschillende opties die Colis Privé biedt. Klik vervolgens op “volgende” en vul de gevraagde informatie in.

Wil je meer weten over samenwerken met Colis Privé?

Laat het ons weten

Word onze partner als onafhankelijke distributeur!

Colis Privé is op zoek naar distributeurs in heel Nederland. Interesse? Vul onderstaand formulier in. Onze teams zullen zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

Spontaan solliciteren

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Bekijk onze vacatures en vul je profiel aan

Abonneer op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, schrijf je in

Ce site utilise des cookies et vous donne le contrôle sur ce que vous souhaitez activer